17.04.2017

20 prosentin alennus kepsyläisille!

Jyväskylän Kesäyliopisto järjestää alla kuvatun workshopin myötätuntokeskeisestä psykoterapiasta. Mainitse varauksen yhteydessä olevasi Kepsyn jäsen ja saat 20 prosenttia alennusta!

——-

Myötätuntokeskeinen psykoterapia, workshop 
4.5.2017 klo 9-16
Workshopin tavoite on tutustuttaa osallistujat myötätuntokeskeisen psykoterapian perusteisiin ja antaa ideoita sekä välineitä myötätuntokeskeisen työskentelyotteen soveltamiseen päivittäisessä asiakastyössä.
Sisältö:
· Mitä myötätunnolla tarkoitetaan ja miksi se on tärkeää asiakkaillemme?

· Myötätuntokeskeisen psykoterapian teoreettiset perusteet

· Itsemyötätuntoisen taidon kasvattamisen harjoituksia (tietoinen läsnäolo, visualisointiharjoituksia ja myötätuntoharjoituksia) joita voit antaa asiakkaille (compassionate mind training)

· Konkreettisia välineitä – miten työskentelet asiakkaan kanssa ajatus-, tunne-, keho- ja käyttäytymistasolla myötätuntokeskeisestä näkökulmasta?

· Keinoja itsekriittisen asiakkaan auttamiseen myötätuntokeskeisestä näkökulmasta

Kohderyhmä: Workshop on ensisijaisesti suunnattu ammattihenkilöille kuten psykologeille ja psykoterapeuteille.
Kouluttaja: Ronnie Grandell on työterveyspsykologi, sertifioitu executive coach ja tietokirjailija, joka on käynyt myötätuntokeskeisen psykoterapian koulutuksissa Englannissa perustaja Paul Gilbertin johdolla. Hän on kirjoittanut ensimmäisen suomalaisen teoksen aiheesta, nimeltään Itsemyötätunto. Ronnie työskentelee työterveyspsykologina lääkäriasema Diacor Turussa.
Hinta: 155 € / osallistuja
Lisätiedot ja ilmoittautuminen 19.4.2017 mennessä: https://kesayo.jyu.fi/kurssit/20000/201311/230310