Senioritoiminta

Kepsyn senioritoiminta käynnistyi maaliskuussa 2012. Tuolloin eläkeläispsykologeja oli kokoontunut viitisentoista henkeä ja päätimme aloittaa jotain toimintaa keskuudessamme. Toiminta on jatkunut aktiivisena siitä asti.

Vuoden 2017 ohjelma:

1)      Aloitamme Jyväskylän sinfonian konsertilla ”Paholaisen talossa” kaupungin teatterissa 22.2.17 klo 19.00. Kuulemme siellä Luigi Boccherinia, Mozartia ja Elliot Carteria. Ennen konserttia menemme syömään Ravintola Figaroon (Asemakatu 2) klo 16.00. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita, tuletko myös syömään. Syömään ja konserttiin ovat myös avecit tervetulleita. Konsertin liput maksavat 24 euroa; jäsenille tulee subventiota KEPSYltä. Liput on lunastettava kaksi viikkoa ennen konserttia, joten pikaiset ilmoittautumiset 7.2. mennessä Markku Heinoselle.

2)      Sitten matkaamme katsomaan ”Patriarkkaa” Tampereen teatteriin 1.4.17 klo 14.30. Pääosassa näyttelee Heikki Kinnunen. Teatterin jälkeen menemme syömään ravintola Plevnaan; se on aivan teatterin vieressä. Plevna haluaa meidän ilmoittavan syömisemme etukäteen sinne, joten ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita ruokavalintasi minulle. Näet Plevnan ruoat alla olevasta linkistä:
http://www.plevna.fi/?page id=26
Lähdemme omilla autoilla Harjun tilausajolaiturista (Siion temppelin vieressä) klo 10.30. Liput maksavat 34 euroa; saanemme avustusta Psykologiliitolta näihin. Matkanteko on osallistujille ilmainen. Avecit ovat tervetulleita mukaan. Ilmoittautumiset 19.3. mennessä Markku Heinoselle.

3)      Lähdemme risteilemään Konneveden kansallispuiston järville 7.6.17 klo 11.00-13.00.
Risteilyn aikana välillä jaloitellaan ja juodaan kahvit/teet pullan kera maissa. Laivaan mahtuu 17 henkilöä. Risteilyn jälkeen aterioidaan lounascafe Rantahätävarassa Häyrylänrannassa; lounas on arviolta alle 10 euroa. Risteily lähtee osoitteesta Satamatie 6 (Häyrylänranta), 44300  Konnevesi. Avecit ovat tervetulleita purjehdukselle. Starttaamme omilla autoilla Harjun tilauslaiturista klo 9.30. Ilmoittautumiset 4.6. mennessä Markku Heinoselle.

4)      Syyskuun alkupuolella mölkkyämme Laajavuoressa eli pelaamme mölkkyä. Jos peli on tuntematon jollekin, niin siihen pääsee heti sisälle sitä pelatessa (heitetään kapuloita kumoon ulkosalla ja saadaan pisteitä). Tästä lisää elokuun tiedotteessa.
5)      Ihastelemme jälleen taidetta Jyväskylän Taidemuseossa HOLVIn näyttelyssä 5.10.17 klo 11.00. Jyväskylän Taidemuseo sijaitsee osoitteessa Kauppakatu 23. Teemana on ”Sata vuotta, tuhat tulkintaa. Ihailemme Helene Schjerbeckin, Pekke Halosen, Fanny Churbergin, Akseli Gallen-Kallelan, Wäinö Aaltosen, Eero Järnefeltin ym. taiteilijoiden teoksia. Tästäkin lisää elokuussa.
6)      Marraskuun puolen välin paikkeilla on tarkoitus kokoontua kuuntelemaan joko Keski-Suomen vuoden psykologia, jotakin ansioitunutta psykologia tai hyvin nuorta psykologia. Tästä myös lisää elokuun tiedotteessa.

Ilmoittautumiset: Markku Heinonen, mp. 044 252 0571 tai sähköpostitse
markkuaheinonen@gmail.com

Saat tiedotusta senioreitten toiminnoista, jos kuulut Psykologiliittoon ja Kepsyyn; tiedotus tulee Liiton kautta. Voit kysellä toiminnasta Markku Heinoselta, puh. 044 2520571 tai markkuaheinonen(a)gmail.com.

 

HUOM! Korvaa (a) sähköpostiosoitteissa @-merkillä