Jäsenyys

KEPSYN JÄSENEKSI LIITTYMINEN

Jäseneksi voi liittyä sähköisesti Psykologiliiton www-sivuilta. Jos olet valmistunut psykologiksi ja haluat liittyä Psykologiliiton jäseneksi, liity sähköisesti täältä. Opiskelijajäseneksi voit liittyä täältä. Hakemukset hyväksytään aina johtokunnan kokouksessa, joita on noin kuukauden välein, kesällä harvemmin. KePsyn jäseneksi voi liittyä:

  • psykologi, joka asuu tai jonka työpaikka sijaitsee Keski-Suomessa
  • psykologian pääaineopiskelija, joka asuu ja/tai opiskelee Jyväskylässä

Jos sinulla on kysymyksiä jäseneksi liittymisestä, niin ole yhteydessä Kepsyn jäsensihteeriin:
Saara Tuominen, meri.mariat(at)gmail.com

OSOITTEEN TAI NIMENMUUTOKSESTA ILMOITTAMINEN

Osoitteen tai nimenmuutoksesta ilmoittaminen käy kätevästi Psykologiliiton www-sivuilla kirjautumalla jäsenalueelle. Ilmoittaminen onnistuu myös lähettämällä sähköpostia Psykologiliiton jäsensihteeri Tarja Koivuniemelle (tarja.koivuniemi@psyli.fi).

Liitolta tiedot välittyvät suoraan myös yhdistykselle, sillä jäsentiedot päivitetään nimenomaan Liitossa, ei yhdistyksessä.

JÄSENSUHTEEN MUUTOKSESTA ILMOITTAMINEN

Jäsensuhteessa tapahtuvista muutoksista, kuten esimerkiksi työttömäksi tai äitiyslomalle jäämisestä, ilmoitetaan Psykologiliiton jäsensihteeri Tarja Koivuniemelle numeroon 09- 6122 9133.

PSYKOLOGIYHDISTYKSESTÄ TOISEEN SIIRTYMINEN

Toiseen yhditykseen siirtyminen ja vanhasta yhdistyksestä eroaminen käyvät samalla kertaa niin, että täytät vain jäsenhakemuslomakkeen ja palautat sen uuden jäsenyhdistyksen sihteerille. Kun jäseneksi hyväksyminen on ko. yhdistyksessä tehty, tulee Liitosta suoraan ilmoitus entiselle yhdistyksellesi eikä erillistä eroilmoitusta tässä tapauksessa tarvitse tehdä.

YHDISTYKSESTÄ JA PSYKOLOGILIITOSTA EROAMINEN

Jos haluat erota yhdistyksetä ja Psykologiliitosta kokonaan, on Sinun ensin varmistettava, että jäsenmaksusi ovat kunnossa (muussa tapauksessa emme voi Sinulle eroa myöntää vaan Sinut erotetaan pyynnöstäsi). Eroaminen tapahtuu ilmoittamalla siitä kirjallisesti yhdistyksen jäsensihteerille tai ilmoittamalla se yhdistyksen kokouksen pöytäkirjaan merkittäväksi. Puhelimitse tai sähköpostitse eroamista ei voi tehdä.

Eroavana jäsenenä olet velvollinen suorittamaan jäsenmaksusi Psykologiliitolle jäsenyytesi päättymispäivään saakka. Jäsenyytesi päättyy sen kalenterikuukauden lopulla, jonka aikana yhdistys on käsitellyt eroilmoituksen.

OPISKELIJAJÄSENEN LIITTYMINEN TYÖTTÖMYYSKASSAAN

Palkkatyössä olevat psykologian opiskelijat voivat päästä Opettajien Työttömyyskassan jäseniksi. Jäseneksi pääsemisen ehtoina ovat psykologian maisterin tutkinnon opinto-oikeus sekä työskentely psykologin ammattiin valmentavassa tai siihen rinnastettavassa palkkatyössä kassaan liittymisen ajankohtana. Suositeltava työttömyyskassaan liittymisen ajankohta on pari viimeistä opiskeluvuotta.

Voit hakea Työttömyyskassan jäsenyyttä lomakkeella, joka löytyy Psylin nettisivujen jäsenalueen opiskelijoiden osion alareunasta. Liittymisajankohdaksesi katsotaan se päivämäärä, jona hakemuksesi on saapunut Psykologiliiton toimistoon. Työttömyyskassasta eroaminen tapahtuu kirjallisesti.

%d bloggaajaa tykkää tästä: