Koulutus- ja virkistys

Kepsy järjestää jäsenilleen monenlaista koulutus- ja virkistysmistoimintaa. Kepsyllä on aiemmin järjestänyt esimerkiksi klubi-iltoja, joissa on aina jokin teema, johon erityisesti keskitytään. Aiheina ovat olleet esimerkiksi yrittäjänä toimiminen, lapsettomuus sekä psykologina toimiminen erilaisissa ympäristöissä (armeija, teollisuus, vankila). Kepsy järjestää myös loppuvuodesta marras-joulukuussa perinteiset pikkujoulut, jotka ovat vuosien saatossa kulkeneet esimerkiksi Jouluoluiden tai Jouluisen teatteri-illan nimillä. Pikkujouluissa ohjelmana on yleensä teatteria, yhdessäoloa ja vapaata seurustelua.

Kertomuksia vanhoista tapahtumista löydät jäsenalueelta Menneet tapahtumat -kohdasta. Tapahtumista tiedotetaan sähköpostitse, Kepsyn nettisivuilla, Facebook-ryhmässä sekä Instagramissa. Kannattaa siis käydä säännöllisesti Kepsyn sivuilla ja huolehtia myös siitä, että liitossa on ajantasaiset yhteystietosi.

Jos sinulla on hyviä ideoita koulutus- tai virkistymistoiminnasta, hyvästä klubi-ilta-teemasta tai haluaisit itse tulla kertomaan työstäsi klubi-iltaan, niin otathan yhteyttä tiedotus.kepsy(a)gmail.com osoitteeseen!

Kepsyn tulevia tapahtumia:

Psykologiliiton tulevia tapahtumia:

Valtakunnallisia tapahtumia löytyy täältä.

%d bloggaajaa tykkää tästä: