Senioritoiminta

Kepsyn senioritoiminta käynnistyi maaliskuussa 2012. Tuolloin eläkeläispsykologeja oli kokoontunut viitisentoista henkeä ja päätimme aloittaa jotain toimintaa keskuudessamme. Toiminta on jatkunut aktiivisena siitä asti.

Keski-Suomen senioripsykologien toimintasuunnitelma vuodelle 2020:

Nyt sitä taas tuli, vihdoinkin; siis lunta. Rauhaisaa ja voimaannuttavaa Uutta Vuotta! Tumppu on jälleen pohtinut toimintoja tällekin vuodelle. Seuraavanlaisia mittelöitä on tiedossa:

1. Helmikuussa keilaamme Laajavuoressa tiistaina 18.2.20 klo 11.30 alkaen. Asuna väljähkö asu ja lenkkitossut. Keilaamisen jälkeen aterioimme siellä, joskin hiukan on suolaiset hinnat: salaatti + keitto on 21,30 euroa ja koko lounas 30,00 euroa. Anomme tukea näihin hintoihin. Ilmoittautuminen viimeistään 16.2. Markku Heinoselle.

2. Sitten siirrymme kulttuurin pariin. Tutustumme Keski-Suomen museoon tiistaina 17.3.20 klo 11.30 alkaen. Alussa on tunnin opastus museolla. Yritämme saada avustusta opastushintaan ja pääsymaksuihin. Sen jälkeen menemme syömään Albaan, jossa buffet-lounas maksaa 16,80 euroa (tämä omakustannushintaan). Ilmoittautuminen viimeistään 15.3. Markku Heinoselle.

3. Ja kulttuuri jatkuu. Kuuntelemme Jyväskylän Sinfonian päiväkonsertin B10-vitamiinia kevääseen 6.5.20 klo 12.00 Jyväskylän teatteritalossa. Heini Kärkkäinen soittaa Dvorakin Pianokonserton. Liput maksavat 13 euroa, yritämme saada avustusta jäsenille. Tilaisuuteen voivat tulla myös avecit. Sen jälkeen menemme aterioimaan Bella Roman kabinettiin. Ilmoittautuminen viimeistään 21.4. Markku Heinoselle.

4. Sitten yritetään Nyrölän vaellusta uudelleen, koska se viime vuonna hyytyi osallistujien vähyyteen. Vaellettava reitti on n. 5 kilometriä pitkä. Omat eväät mukaan, syönti tapahtuu vaelluksen aikana; niin ja varusteet sään mukaisia. Vaellus alkaa tiistaina 9.6. klo 11.30 Nyrölässä. Lähdemme kimppakyydeillä tilausajolaiturista (Harjun kupeessa) klo 11.00. Ilmoittautuminen viimeistään 7.6. Markku Heinoselle.

5. Ja vaellus sen kun jatkuu. Tiistaina 8.9. klo 11.30 tallaamme kulttuurikävelylle oppaan johtamana Aren aukiolta Seminaarin mäelle. Ruokailu on kävelyn loputtua Sohvilla. Tästä tarkemmin tietoa elokuussa.

6. Ilmeisesti lokakuussa meillä on tarkoituksena mennä Jyväskylän kaupungin teatteriin katsomaan Sydänmaata. Tästä saamme tarkempaa tietoa teatterilta myöhemmin keväällä ja siitä tiedotetaan sitten elokuussa. Avecit ovat tervetulleita.

7. Marraskuussa kokoonnumme taas Mirkassa 10.11. klo 12.00. Yritämme saada sinne puhumaan Timo Ahosta. Tarkoituksena olisi myös tuolloin varata aikaa toisiimme tutustumiseen. Tästäkin tarkemmin elokuussa.

Siis tällaista ohjelmaa sukeutui Tumpun jouhevista käsistä. 
Ilmoittautumiset Markku Heinoselle joko puh. 044-252 0571 tai markkuaheinonen@gmail.com

Lumisin terveisin
Markku Heinonen

%d bloggaajaa tykkää tästä: