Opiskelijoille

Opiskelijana sinun kannattaa liittyä Psykologiliittoon heti opintojesi alussa. Näin saat parhaiten tietoa esimerkiksi psykologien palkkauksesta ja psykologin työhön liittyvistä ajankohtaisista aiheista.

Psykologiliiton jäsenenä saat useita etuja, kuten kahdeksan kertaa vuodessa ilmestyvän Psykologi-lehden, neuvontaa työhön liittyvissä ongelmissa ja omissa oikeusasioissasi sekä erilaisia alennuksia. Lisäksi voit kirjautua liiton jäsenalueelle, josta löytyy esimerkiksi tärkeää tietoa harjoittelusta ja psykologin ammattietiikasta sekä mielenkiintoisia keskusteluja.

Psykologiliiton jäsenyys maksaa opiskelijalle 15 euroa vuodessa. Liittoon kuulutaan paikallisyhdistysten kautta. Jäseneksi voi liittyä sähköisesti täältä.

Voit myös liittyä Psykologiliiton kautta Opettajien työttömyyskassaan jo opiskeluaikanasi, mikäli toimit psykologin ammattiin valmentavassa palkkatyössä. Tällaista työtä on muun muassa sosiaali- ja kasvatusalan työ, tutkimustyö tai psykologiharjoittelu. Työttömyyskassaan kuulumalla olet oikeutettu ansiosidonnaiseen työttömyyspäivärahaan, jos jäät työttömäksi. Lisätietoa työttömyyskassaan liittymisestä löytyy Psykologiliiton sivuilta.

Vuotena 2023 Kepsyn johtokunnan opiskelijaedustajana toimii Anni Sahlström ja Viivi Varanka, joilta voit tiedustella Psykologiliittoon ja KePsyyn liittyvistä asioista.

%d bloggaajaa tykkää tästä: