Kepsyn syyskokouksen kuulumisia

Kepsyn syyskokous järjestettiin 29.10.2019 Scandic Laajavuoressa. Kokouksessa valittiin vuodelle 2020 uusi puheenjohtaja, sekä täysi johtokunta: kahdeksan varisnaista ja kahdeksan varajäsentä. Varajäsenten paikasta päästiin jopa äänestämään. Uudessa johtokunnassa on mukana sekä kokeneita johtokuntalaisia että uusia kasvoja.

Kepsyn nykyinen puheenjohtaja Tero Mäki sekä Kepsyn tuleva puheenjohtaja Pilvi Hussi.

Tero Mäen useamman vuoden ura Kepsyn puheenjohtajana tulee päätökseensä, kun Kepsyn uutena puheenjohtajana aloittaa psykologian opiskelija Pilvi Hussi. Suuri osa Kepsyn jäsenistä on opiskelijoita, ja opiskelijat ovat olleet myös aktiivisesti mukana johtokunnassa. Pilvi on ollut Kepsyn johtokunnassa kuluvan vuoden ajan, ja hänellä on aiempaa kokemusta erilaisista järjestötehtävistä, myös puheenjohtajuudesta.

Johtokunnan jäsenet Heini Salo ja Tero Mäki onnittelivat uutta puheenjohtajaa.

Kokouksen jälkeen ruokailtiin Sacndic Laajavuoren ravintolassa, ja osa kokousväestä jäi vielä hohtokeilaamaan ruokailun jälkeen.

Kepsyläisiä ruokailemassa.
Keilaradoilla nähtiin sekä täyskaatoja että vähemmän onnistuneita vuoroja. Keilaus oli mahtava tapa pitää hauskaa psykologiporukalla ja saada liikuntaa kokouksessa istumisen jälkeen!

Kuvat: Annamari Järviniemi ja Julia Johansson

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: