Kevätkokous järjestetään etäyhteyksin

Hei jäsenistö,

Maailmanlaajuinen poikkeuksellinen tilanne on herättänyt paljon keskustelua Kepsyn johtokunnassa. Maan hallitus kehottaa välttämään fyysisiä kontakteja ja Kepsy haluaa omalta osaltaan huolehtia siitä, että koronatartuntojen leviämisen riskiä ei lisätä. Psykologiliitto on suositellut paikallisyhdistyksiä harkitsemaan yhdistysten sääntömääräisten kevätkokousten järjestämistä tässä poikkeustilanteessa etäyhteyksin. Näin ollen myös Kepsy on päättänyt pitää kevätkokouksensa aiemmasta tiedotuksesta poiketen Teams-kokouksena. Etäyhteys mahdollistaa myös riskiryhmiin kuuluvien osallistumisen Kepsyn kevätkokoukseen.

Kevätkokouksen ajankohta pysyy ennallaan ja kokous järjestetään 31.3.2020 klo 17 alkaen.

Kokoukseen voi ilmoittautua su 29.3. iltaan mennessä. Ilmoittautumislinkki löytyy sähköpostista ja Kepsyn fb-ryhmästä. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ja tarkemmat ohjeet Teams-kokoukseen osallistumisesta maanantain aikana. Osallistumiseen tarvitset nettiyhteyden sekä tietokoneen tai älypuhelimen. Aiemmin ilmoittautuneiden toivotaan ilmoittautuvan etäkokoukseen uudelleen. Pahoittelemme tästä poikkeustilanteen aiheuttamasta lyhyestä varoitusajasta ja ylimääräisestä vaivasta.

Kaikki Kepsyn jäsenet ovat tervetulleita kokoukseen! Esityslista löytyy nettisivuilta osoitteesta: https://kepsy.fi/2020/03/05/tervetuloa-kepsyn-kevatkokoukseen/

Terveisin,

Kepsyn johtokunta


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: