Hei Kepsyn jäsenistö!

Poikkeustilanteen vuoksi ja siitä huolimatta johtokunta haluaa tarjota jäsenistölle joulutunnelmaa musiikin muodossa! Tapahtuma on Kepsyn jäsenille ilmainen ja järjestetään livestriiminä perjantaina 18.12.2020 kello 19.

Pääsemme kuulemaan Antti Railion Mielenrauhaa -joulukonsertin: https://www.lippu.fi/event/antti-railio-mielenrauhaa-keikalla-fi-livestriimi-13286568/. Konsertissa kuullaan kappaleita Antin Mielenrauhaa-joulualbumilta.

Ilmoittaudu tapahtumaan 4.12.2020 mennessä ja saat henkilökohtaisen koodin konsertin livestriimiin sähköpostitse. Lippuja on rajattu määrä, joten ilmoittaudu nopeasti! Ilmoittautumislinkki on lähetetty jäsenistölle sähköpostilla ja se löytyy myös Kepsyn FB-ryhmästä.

HUOM! Konsertti alkaa tasan klo 19 eli ole ajoissa etäyhteyden äärellä. Voit myös katsoa konserttia yhdessä perheen, ystävien tai työtovereiden kanssa, jolloin tarvitsette vain yhden yhteisen koodin. Livekonsertista tehtävä tallenne on katsottavissa samalla koodilla viikon ajan. 

Mukavaa joulunodotusta!

Terveisin,

Kepsyn johtokunta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: