Tervetuloa Kepsyn sote-infoon to 15.4.2021!

Kuten meistä jokainen tietää, sote-uudistuksen valmistelu käy kuumana niin valtakunnallisella kuin maakuntien (hyvinvointialueiden) tasolla. Psykologiliitto tekee omaa työtään, mutta iso osa sote-uudistuksen käytännön valmisteluista tehdään alueellisesti. Tästä syystä me Kepsyssä olemme perustaneet vuoden alussa Sote-tiimin, joka on lähtenyt aktiivisesti ajamaan psykologien asemaa ja roolia Keski-Suomen sote-uudistuksessa. Me emme halua psykologien jäävän jalkoihin uusissa hyvinvointikeskuksissa ja myös esim. koulupsykologien asemasta osana kouluyhteisöä täytyy pitää huoli.

Meneillään on monenlaista ja tiedonkulku sen verran jäykkää, että pidämme tärkeänä järjestää tässä vaiheessa teille jäsenille tiiviin infon Keski-Suomen sote-uudistuksen tilasta psykologien näkökulmasta. Olemme koonneet infoon koosteen siitä 1) mitä jokaisen psykologin olisi hyvä tietää alueemme sote-valmisteluista, sekä 2) miten me yhdessä voimme parhaiten vaikuttaa asemaamme uudistuksen valmistelussa. Pääset esittämään meille myös mieltäsi askarruttavia kysymyksiä ja vastaamme niihin parhaamme mukaan.  Ja jos tuntuu että sote-uudistuksen sivusta katselu riittää ja haluaisit päästä tekemään jotain enemmän, niin sekin onnistuu ottamalla meihin sote-tiimiläisiin yhteyttä tapahtuman jälkeen.    

Infon kulku:

17-17.10 Tapahtuman avaus

17.10-17.30 Keski-Suomen soteuudistuksen ohjelmapäällikkö Tiina Koposen tilannekatsaus

17.30-18 Sote-tiimin tilannekatsaus psykologien näkökulmasta

18-18.30 Keskustelua ja tarkentavia kysymyksiä.

Tervetuloa mukaan! Kutsu ja osallistumislinkki on lähetetty sähköpostilla jäsenistölle.

Terveisin

Kepsyn sote-tiimi: Katri Savolainen, Heini Salo, Nora Hänninen, Suvi Eskelinen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: