Keski-Suomen Vuoden Psykologi -äänestys

Hei Keski-Suomen Psykologiyhdistyksen jäsen!

On tullut taas se aika, kun yhdistyksenä äänestämme joukostamme Keski-Suomen Vuoden Psykologin. Äänestys on järjestetty Keski-Suomessa perinteisesti joka toinen vuosi.

Psykologien äänen esille tuominen on ollut kuluneiden parin vuoden aikana työehtosopimusneuvotteluiden, työtaistelutoimien sekä muun muassa hyvinvointialueuudistuksen myötä erityisen tärkeää. Siispä tämänvuotisen äänestyksen teemaksi on valittu “Aktiivinen vaikuttaminen psykologien ammatillisen edun ja aseman eteen”.

Voit alla olevan lomakkeen (kts. linkki) kautta ilmiantaa itsesi tai psykologikollegasi aktiivisesta vaikuttamistyöstä tai -teosta. Ehdokkaiden tulee olla Psykologiliiton ja KePsyn jäseniä. Jätäthän ehdotuksesi viimeistään 10.9.2023. Mikäli ehdotat jotain toista henkilöä kuin itseäsi, pyydäthän ehdottamaltasi henkilöltä suostumuksen hänen yhteystietojensa luovuttamiseen KePsyn johtokunnalle, jotta voimme tarvittaessa kontaktoida hänet myöhemmin.

Linkki lomakkeeseen: https://forms.gle/F4MZ3YHBeKAJyjLRA

KePsyn johtokunta käy syyskuun kokouksessaan ehdokkaat läpi ja karsii lopulliseen äänestykseen muutaman ehdokkaan, joiden välillä lopullinen äänestys käydään syys-lokakuussa.

Ehdotettujen nimien joukosta voidaan myös poimia henkilöitä, joille haetaan Liiton ansiomerkkejä psykologien ammatillisen edunvalvonnan eteen tehdystä hyvästä työstä. Vuoden Psykologi sekä mahdolliset ansiomerkkien saajat julistetaan KePsyn syyskokouksessa torstaina 26.10.2023.

Jätä kommentti