Jouluinen teatteri-ilta

EDIT/HUOM! Tapahtuman ennennäkemätön suosio yllätti johtokunnan aivan täysin ja ilmoittautuneita tuli monta kymmentä enemmän kuin aiempina vuosina. Vaikka on hienoa huomata jäsenistömme aktiivisuus, yleisöryntäyksestä johtuen ilmoittautuminen on jouduttu valitettavasti jo sulkemaan, koska Villa Ranan kapasiteetti on tullut täyteen! Ne, jotka ehtivät tapahtumaan jo ilmoittautua, mahtuvat siis mukaan. Johtokunta pahoittelee tätä suuresti! Ensi vuonna osaamme onneksi ottaa tällaisenkin mahdollisuuden paremmin huomioon. // 07.11.2023

KePsyssä aletaan orientoitumaan jo kohti pikkujoulusesonkia ja niissä tunnelmissa järjestämme jälleen suosiota saaneen jouluisen teatteri-illan 15.12. klo 18 Villa Ranassa.

Teatteriesitys on tänä vuonna Teatterikoneen 20-vuotisjuhlanäytelmä “Perkele, tää on intohimoa!”, joka kertoo intohimoisesta teatterin tekemisestä ja unelmiin uskomisesta. Tarjolla on tuttuun tapaan teatterin lisäksi myös syötävää ja juotavaa osallistujille. Tapahtuma on jäsenillemme ilmainen.

Sähköpostiin on laitettu jäsenistöllemme linkki ilmoittautumiseen. Ilmoittauduthan tapahtumaan kyseisen linkin kautta 12.11. mennessä.

Terveisin
KePsyn johtokunta

Jätä kommentti