KePsyn ja Stimuluksen improvisaatioiltama

Painavatko mieltäsi marraskuun alati synkkenevät illat ja kengänpohjissa lotiseva loska? Tarvitsetko piristystä kasvoja kylmäävän vesisateen keskelle? KePsy ja Stimulus tarjoavat nyt jäsenilleen ainutlaatuisen tilaisuuden päästä irrottautumaan arjesta improvisaatioiltaman parissa 22.11. klo 17–19 Lea Pulkkisen salissa Agoralla! Tässä tapahtumassa pääset heittäytymään erilaisten improvisaatioharjoituksien pariin, eikä illasta varmasti iloa ja naurua puutu. Improvisaation saloihin meidät tutustuttavat JyväSpeksin alaisen improvisaatioryhmän Jyväsimpron näyttelijät. 

Näin he kuvailevat tulevaa improiltamaa:

“Tervetuloa sukeltamaan improvisaation jännittävään maailmaan JyväsImpron näyttelijöiden ohjaamana! Voit halutessasi myös kahlata tai dipata varpaankärjen – meillä kukin saa osallistua tyylillään. Parituntisen setin aikana tutustutaan improvisaation perusperiaatteisiin tekemällä erilaisia improvisaatioharjoitteita. Varustaudu mukavilla ja joustavilla vaatteilla ja vesipullolla – tehdessä saattaa tulla vähän lämmin.”

Tapahtumaan on varattu 30 paikkaa, joista 15 opiskelijoille ja 15 jo valmistuneille psykologeille. Tämä onkin oiva tilaisuus päästä viettämään aikaa kollegoiden kanssa rennoissa merkeissä. Tapahtuma on osallistujille täysin ilmainen. Ilmoittautumislomake on nyt avoinna ja sulkeutuu tiistaina 14.11. Linkin ilmoittautumiseen löydät sähköpostista!

Mikäli opiskelijoiden tai valmistuneiden kanta täyttyy yli 15 osallistujan, osallistujat arvotaan ilmoittautuneiden joukosta, joten ei ole väliä oletko ilmoittautunut mukaan ensimmäisenä vai viimeisenä. Kannat myös tasataan lopuksi niin, että osallistujia on yhteensä 30. Lomakkeen täyttäneille ilmoitetaan perjantaihin 17.11. mennessä, pääsikö mukaan tapahtumaan vai ei.

Jätä kommentti